Rrjeti CSR Kosova (Kosovo CSR Network) së bashku me zyrën e UNICEF në Kosovë, kanë organizuar Punëtorinë për Zhvillimin e Kapaciteteve të sektorit privat për...

Lexo më shumë

Nesër! Prej 09:30 në Sirius. Punëtoria për ndërtimin e kapaciteteve për sektorin privat. Ende mund të regjistroheni duke dërguar një email për konfirmimin e...

Lexo më shumë

Drejtorja e Rrjetit CSR Kosova, Linda Tahiri, sot është pjesëmarrëse në takimin e Organizatave Partnere të CSR Europe në Varshavë të Polonisë, ku po diskutohet...

Lexo më shumë

Rrjeti CSR Kosova (Kosovo CSR Network) ka organizuar Workshop per CSR te kryesuar nga znj. Maria Alexiou - Kryetare e Bordit të CSR Hellas, dhe gjithashtu mbikcyrese e...

Lexo më shumë

Rrjeti CSR Kosova (Kosovo CSR Network) ka organizuar Darken për Rrjetizim me qellim të promovimit të parimeve të Përgjegjesisë shoqërore korporative. Darka e CSR...

Lexo më shumë

Microsoft ka nisur një program për të mësuar aftësitë dixhitale për njerëzit në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar për të siguruar që vendi mbetet një nga...

Lexo më shumë

Medical Corps International, një organizatë jofitimprurëse globale e kujdesit shëndetësor, ka qenë në terren që nga fillimi i krizës së refugjatëve në Greqi,...

Lexo më shumë

Më 17 Djetor 1999, në rezolutën 54/120, në Mbledhjen e Asamblesë Gjenerale të UN hyri në fuqi rekomandimi i bërë nga Konferenca Botërore e Ministrave...

Lexo më shumë
Shiko lokacionin