CSR EUROPE - IBM zgjëron programin "Smarter City Challenge", për t'i ndihmuar qytetet t'i përmirësojnë shërbimet për qytetarë

IBM ka njoftuar se është duke zgjeruar programin e saj vjetor "Smarter City Callenge", një grant nderbotërorë që mundëson konsultime falas për t;i ndihmuar qytetet që t;i përmirësojnë shërbimet e tyre kritike ndaj qytetarëve të tyre.

Për këtë raund, IBM, tani është duke kërkuar propozime nga lideret e qyteteve qe do te mund te perfitonin nga asistenca teknologjike inovative e IBM-së.

Kjo këshille që IBM-ja mundëson pa pagesë, ka ndihmuar qeveritë lokale t'i ofrojnë shërbimet esenciale më me efikasitet, dhe në mënyrë të barabartë për qytetarët e tyre.

 

Për më shume kliko këtu