Aplikimet e hapura për Çmimin CSR deri të hënën me 21 janar 2019 në orën 15:00.

Aplikoni për Çmimin CSR deri të hënën me 21 janar 2019 në orën 15:00. 
Për të shkarkuar aplikacionin, klikoni këtu:

http://csrkosovo.org/sq/lajme-dhe-ngjarje/Cmimi-CSR-415