Anëtarët

MTI

MTI është i njohur si një furnizues makinash që ofron shumë më shumë shërbime në përmasa të ndërtimit të rrugëve që do të përshtaten dhe të plotesojnë çdo kërkesë të klientëve. Ata janë gjithmonë në dispozicion për të mbështetur klientët e tyre kur ata kanë nevojë për ndihmë në shitje makinash, pjesë këmbimi origjinale ose shërbime të mobileve lokale në vend, dhe aplikacionet e konsultimit. Ata janë në gjendje për të ofruar treg të lartë të produkteve dhe shërbimeve të jashtëzakonshme të cilat sigurojnë se partnerët e tyre potencialë janë më shumë se të gatshëm për të hyrë në tregun kryesor konkurrues.Ekipi Wirtgen Kosova është në gjendje të siguroj sukses në vendin e ndërtimit për shkak të pasionit të tyre dhe përkushtimint për profesionin e tyre. Ata janë vazhdimisht në kontakt me shtabin Wirtgen Group në rastin që ata kanë nevojë për mbështetjen e tyre. Në kuptimin e përgjegjësisë sociale ata sigurojnë punëtorët e tyre me gjendje të sigurtë për të pëfunduar misionet e tyre, si dhe duke pasur parasysh mjedisin si një nga rëndësitë e tyre kryesore në punë.

Shiko lokacionin