Anëtarët

American School Of Kosovo

E vendosur në zemër të Prishtinës, Shkolla Amerikane e Kosovës, përpiqet të jetë një frymëzim për arsimimin dhe mësimin për të gjithë vendin e Kosovës, ndërsa udhëheqësit e këtij vendi të ri kërkojnë të rindërtojnë dhe rikrijojnë. Si novator në edukimin global, ASK synon të bashkohet me praktikat më të mira në mësimdhënie dhe mësimdhënie, me strategji të tanishme efektive të biznesit, në mënyrë që të ofrojë programin më të lartë akademik të mundshëm për studentët me kosto më të ulët të mundshme për familjet. ASK është një shkollë private, fitimprurëse, që shërben rreth 470 nxënës në çerdhe (2 vjeç) deri në klasën e 12. Kampusi "kryesor", i cili shërben klasave 3 deri në 12, gjendet në qendër të Prishtinës, brenda sportit dhe rinisë Qendra pranë skulpturës "Newborn". Duke përfituar nga ky vend kryesor për mësim, mësuesit dhe studentët eksplorojnë burimet e komunitetit, si parku lokal, qendra sportive, aktivitetet në Bulevardin Nënë Tereza dhe muzetë. Programi primar, duke shërbyer studentët në Çerdhe përmes klasës së 2, gjendet në një kampus të veçantë në lagjen miqësore familjare të Matiqanit.

Shiko lokacionin