Anëtarët

Baker Tilly Kosovo

Baker Tilly Kosovo është një firmë konsulence biznesi në Kosovë që ofron shërbime profesionale në auditim, kontabilitet, taksim dhe këshillim biznesi.

Baker Tilly Kosova u formua në vitin 2001 si BU & Partners dhe tani është një nga kompanitë kryesore të auditimit në Kosovë, duke ofruar shërbime financiare dhe kontabiliteti, konsulencë tatimore dhe biznesi për organizatat në baza kombëtare dhe ndërkombëtare. Ekipi ynë përbëhet nga profesionistë me përvojë, duke përfshirë auditorët e licencuar dhe të lartë, ekspertët e taksave dhe një ekip profesionistësh mbështetës me administratën e biznesit dhe gradat e financave. Angazhimi ynë për ofrimin e shërbimeve me cilësi të lartë arrihet nga qasja e personalizuar që u ofrojmë klientëve tanë. Ne përdorim burimet tona më të mira profesionale në dispozicion për të ofruar klientëve tanë shërbime profesionale në kohën e duhur dhe të përballueshme.

Baker Tilly Kosova është e licencuar nga Këshilli i Kosovës për Raportimin Financiar dhe vepron ligjërisht në Republikën e Kosovës.

Shiko lokacionin