1st European Business Education Summit"

Rrjeti CSR Kosova së bashku me përfaqësues të kompanive anëtare momentalisht po merr pjesë në "1st European Business Education Summit" në Bruksel, ku ndër të tjerë folës janë: Antonio Tajani-President i Parlamentit Evropian, Etienne Davignon, President i CSR Europe si dhe shumë udhëheqës të kompanive më të mëdha evropiane.