Banka Raiffeisen dhuroi 250 pajisje shkollore dhe 151 tabletë për nxënësit e tri shkollave në Komunën e Prizrenit

Edhe njëherë, Banka Raiffeisen, anëtar patron i Rrjetit CSR Kosova shembull për shoqërinë.
Duke iu bashkuar iniciativës së 
Unicef Kosovo Programme
, Banka Raiffeisen dhuroi 250 pajisje shkollore dhe 151 tabletë për nxënësit e tri shkollave në Komunën e Prizrenit, për të ju mundësuar ndjekjen e mësimit edhe ‘online’ fëmijëve në nevojë në rajonin e Prizrenit.
Shumë krenar që anëtarët tanë vazhdimisht tregojnë përkushtim ndaj komunitetit dhe shoqërisë ku ata operojnë.