Forumi i 5-të i Qëndrueshmërisë së Hisedarësve- SharrCem

Nesër me datë 21 Dhjetor në Hotel Emerald nga ora 17:00, SharrCem, mbështetësi Patron i Rrjetit CSR, mban forumin ku festojnë vjetorin e 5të të raportimit të CSR.

Ndër të tjerë, folës do të jenë: Drejtori Menaxhues i SharrCem, Z. Thomas Glavas,Kryetari i Komunëes së Hanit të Elezit Z. Rufki Suma, Ministre e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Znj. Albena Reshitaj, Ministri për Zhvillim Ekonomik Z. Valdrin Lluka, Ministër i Tregëtisë dhe Industrisë Z. Bajram Hashani si dhe Drejtoresha e Rrjetit CSR Kosova znj. Linda Tahiri Rukiqi

Shihemi aty!