Mbledhja e pare e Bordit te Drejtoreve për 2018

Bordi i Drejtorëve të Rrjetit CSR Kosova filloj me Mbledhjet për vitin 2018. Ndër të tjera, Bordi u dakordua për Planin e Punës, dhe u diskutuan projektet e përbashkëta të CSR.