Meridian Express fiton çmimin '' Punëdhënësi i Vitit''

Sot, më 19 Dhjetor 2018, u mbajt Kuvendi i Përgjithshëm i Rrjetit CSR Kosova.

Meridian Express fitoi çmimin 'Punëdhënës i Vitit 2018' në organizimin e Gala mbrëmjes të Odës Ekonomike të Kosoves, për punën që ka bërë për të stimuluar një ambient përkrahës dhe përkushtues për mirëqenien e punonjësve të kompanisë duke rezultuar në nivele të larta të kënaqësisë së stafit.