Nis bashkëpunimi mes CSR Kosova dhe TLP Citizens Corp

Gëzohemi që tani kemi zyrtarizuar bashkëpunimin me TLP Citizens Corp, nëpërmjet të cilit do të bëjmë mentorimin e përbashkët të programeve të #UNICEF për zhvillim të rinisë në Kosovë.