Njihuni me bordin e drejtorëve të rrjetit CSR

Njihuni me bordin e drejtorëve!

Nga e majta në të djathtë: Lekë Musa, Partner Menaxhues në Baker Tilly; Agon Gashi, CEO në Meridian Express; Visar Dobroshi,Partner Menaxhues në Recura; Vigan Sylejmani, Udhëheqës i HR dhe CSR në Sharrcem; Antigona Limani Bejtullahu, Udhëheqëse e Marketingut dhe PR në Raiffeisen Bank; Berat Mustafa, Drejtor Gjeneral në Flexograf; Shpend Balija, CEO ne Illyria Sigurime.