Njoftim: Solidarizimi me të prekurit nga tërmeti në Shqipëri

Për të ardhë në ndihmë për familjet e prekura nga tërmeti në Shqipëri, ne po dërgojmë veshmathje, batanije, tenda, ushqime të konservuara, ujë të pijshëm, ngrohëse, sende higjienike, dhe të tjera me të cilat mund t'ju vijmë në ndihmë. Rreth shpërndarjes së gjësendeve, na njoftoni në zyre që të koordinohemi për mbledhjen e tyre.

Gjithashtu, për të kontribuar me mjete financiare mund t'i transferoni ato në llogarinë bankare të CSR (detajet poshtë) me pershkrimin 'Ndihmë - Tërmeti në Shqipëri'.


Rrjeti CSR Kosova / Kosovo CSR Network

http://www.csrkosovo.org
+383 38 71 27 15

Numri i llogarisë bankare: 1501090002805313
Emri: Kosovo CSR Network
Banka: Raiffeisen Bank

Rr. Tringë Smajli nr. 21
10000 Prishtinë
Republika e Kosovës