Plastika Sh.p.k i bashkohet Rrjetit CSR Kosova

Gëzohemi që tani kemi anëtare të CSR, Plastika sh.p.k., kompani lidere në rajon për riciklimin e mbeturinave të folisë dhe plastikës si lënd e parë. Kompania Plastika punon me Përgjegjesi ndaj shoqërisë, dhe ofron riciklim gjithëpërfshirës, ​​menaxhimin e mbetjeve të industrisë, kontrollin e cilësisë dhe zgjidhjet e qëndrueshmërisë për biznese dhe korporata.