Raiffeisen Bank, thirrje për aplikim për projekte që do të përkrahen gjatë vitit 2018.

Raiffeisen Bank, mbështetëse patron e Rrjetit CSR Kosova, ka hapur thirrjen për aplikim për projekte që do të përkrahen gjatë vitit 2018.
Këto projekte duhet të kenë qëllim promovimin e vlerave në fushën e artit, kulturës, trashëgimisë kulturore, si dhe zhvillimin e sportit.
Për më shume informata, mund të klikoni linkun më poshtë:

https://raiffeisen-kosovo.com/sponsorship/