Rrjeti CSR Kosova merr pjesë në Activate TalKS 2019

Rrjeti CSR Kosova ishte pjesë e ngjarjes 'Activate Talks' te UNICEF, ku ishin prezent rreth 400 të rinjë nga programe të mbështetura nga UNICEF, dhe ku një pjesë ekspozozuan punën dhe rezultatet që kanë arritur.