Rrjeti CSR Kosova te ftuar ne Programin e Mengjesit ne Radio Kosova

Neser Drejtoresha Ekzekutive e rrjetit znj.Linda do te jete mysafire ne Radio Kosova ne emisionin e mengjesit me fillim prej ores 08:30.
Do te flitet per benefitet e CSR per te gjithe shoqerine, projektin me aftesimin e personave me Down Syndrome, dhe ligjerimin e CSR ne Universitete/Shkolla