SDG 8- Punë të Denjë dhe Zhvillim Ekonomik

Rrjeti CSR Kosova është i përkushtuar të kontribuojë në punësim të denjë dhe zhvillim ekonomik nëpërmjet praktikave të CSR. Në fotografi është Drejtori i CEED për Kosovë, Kreshnik Lleshi, mbështetës i #CSR duke promovuar objektivën për zhvillim të qëndrueshëm #SDG8