Samiti i SDG-së i Brukselit - Për partneritetet me ndikim

CSR Europe organizon edicionin e dytë të Samitit per SDG (Sustainable Development Goals) në partneritet me Samitin Evropian të Biznesit, gjate 23-24 maj 2018.

Rrjeti CSR Kosova do te jete pjese e debatit, ku do te kete rreth 2000 pjesemarres dhe do te perfshihen tema si digjitalizimi, tregtia elektronike, SDG-te, mundësitë tregtare, intelegjenca artificiale dhe inovacioni.

Gjate gjysmes se dyte te 2018, CSR Kosova do te nise procesin e identifikimit te SDG per Kosove, bashke me palet e interesit (Qeveri, organizata nderkombetare, shoqeri civile, etj), dhe konferenca e anetareve te CSR Europe është një mundësi e shkelqyer për të dëgjuar nga akterë të ndryshëm, perfshire CEO te kompanive me te fuqishme Evropiane dhe drejtues te strukturave te BE.