Shtandi i ActivateTalKS

Dea dhe Arlinda nga Rrjeti CSR Kosova tek shtandi jonë gjatë ngjarjes #ActivateTalKS, ku njoftuan të rinjtë dhe pjesëmarrësit tjerë rreth skemës së mentorimit të programeve për të rinjë dhe vullnetarizëm. #csrkosovo #csr#socialimpact