Takim me znj. Colleen E. Hyland, e Ngarkuara me Punë e Ambasadës Amerikane, dhe gratë lidere të biznesit

Drejtorja Ekzekutive e Rrjetit CSR Kosova, Linda Tahiri Rukiqi, bashkë me gra të tjera lidere, u pritën në rezidencë nga e Ngarkuara me Punë e Ambasadës Amerikane, znj. Colleen E. Hyland, për të diskutuar rreth mjedisit të biznesit në Kosovë dhe sfidat me të cilat përballen gratë në biznes.