Takim me zv. Kryeministri i Kosovës, z. Enver Hoxhaj dhe Rrjetin CSR Kosova

Zv. Kryeministri i Kosovës, z. Enver Hoxhaj, sot priti në takim Drejtoren tonë Ekzekutive, Linda Tahiri, rreth nismave të CSR dhe shpërndarjes së Përgjegjësisë Shoqërore në ndërrmarjet tonat. Zv. Kryeministri ofroi mbështetjen e tij në planet tonat, ishte takim tejet i frytshëm dhe shpresojmë shpejtë të shohim rezultate të reja drejt fuqizmit të ndikimit të CSR në shoqërinë Kosovare.