Takim mes CSR Kosova dhe UNDP

Drejtorja e Rrjetit CSR Kosova, Linda Tahiri Rukiqi, është takuar sot me Udhëheqësen e UNDP për Kosovë, Ulrika Richardson, për të biseduar rreth angazhimeve të ardhshme të përbashkëta për CSR, sidomos rreth punës drejt arritjes së Objektivave të Zhvillimit të Qëndrueshëm (SDG), barazisë gjinore, dhe rritjen e punësimit të të rinjëve.