Takim mes Kosovo CSR Network dhe BERZH

Drejtorja e Rrjetit CSR Kosova, Linda Tahiri, është takuar me Udhëheqësin e BERZH për Kosovë, Neil Taylor, për të biseduar rreth angazhimeve të Përgjegjshme të Shoqërisë nga ndërmarrjet në Kosovë, sidomos rreth punës drejt fuqizimit të rinisë, barazisë gjinore, dhe mbrojtes së ambientit.