U zgjodh Kryetari i Bordit të Drejtorëve të Rrjetit CSR Kosova

Sot në mbledhjen e Bordit të ri të Rrjetit CSR Kosova u zgjodhën kryetari i Bordit të Drejtorëve dhe anëtarët e tjerë në pozitat e përcaktuara.


Kryetar i Bordit te Drejtoreve u zgjodh z. Visar Kelmendi nga Korporata Rugove; Zv. Kryetar i Bordit tani eshte z. Arian Zeka nga Oda Ekonomike Amerikane; Arkatar tani eshte z. Robert Wright nga Banka Raiffeisen; kurse z. Vigan Sylejmani nga Sharrcem u zgjodh Sekretar i Pergjithshem.

Urime!