Urime për Raiffeisen Bank Kosova për marrjen e çmimit FIDES!

Kemi nderin të ndajmë me ju këtë njoftim urimi për një nga anëtarët tanë kryesorë Raiffeisen Bank në Kosovë me rastin e marrjes së çmimit FIDES për kontributin filantropik në nivel kombëtar.

Raiffeisen Bank zyrtarisht pranoi këtë çmim presidencial, i cili është pjesë e Forumit për Iniciativa Qytetare - FIQ, e cila shpërblen punën dhe përpjekjet filantropike të institucioneve, bizneseve, diasporës dhe individëve në Kosovë.