WE ARE HIRING! Job Vacancies!

Ne jemi në kërkim të punonjësve të përkushtuar dhe shumë të motivuar, të dy niveleve menaxheriale / koordinatore dhe fillestare, për t'u bashkuar me ekipin tonë! Kosovo CSR Network kontribuon drejt zhvillimit të qëndrueshëm, duke u përqëndruar në fuqizimin dhe punësimin e të rinjve, duke promovuar konceptin, idetë dhe ndërmarrjen e veprimeve që rrisin ndikimin e Përgjegjësisë Sociale të Korporatave (CSR) në shoqërinë e Kosovës.

Kandidatët e interesuar: dërgoni CV dhe letër motivuese në linda@csrkosovo.org dhe info@csrkosovo.org.