Lajme dhe Ngjarje

 • May 23, 2014 General Assembly

  Kosovo CSR Network ka mbajtur Asamblene e pare Gjenerale e cila u mbajt gjate javes se fundit te Prillit ne "Sirius" Prishtina. U prezantuan tri partneritete te reja. Asambleja me propozimet e Bordit do te kete dy...

  Lexo më shumë »
 • Jan 30, 2014 Përmes CSR, Sharrcem ndihmon zhvillimin e bujqësisë në vend

  Prishtinë 29 Janar, 2014 – Në një forum të organizuar nga Rrjeti CSR Kosovë dhe Oda Ekonomike e Kosovës, kompania për prodhimin e çimentos Sharrcem, si nikoqire e ngjarjes, për herë të parë në Kosovë,...

  Lexo më shumë »
 • Dec 12, 2013 CSR - Një investim i zgjuar që jep një avantazh në biznes

  Prishtinë, 11 dhjetor - Inicuar nga rrjeti i CSR në Kosovë, dhe në bashkëpunim me Ministrinë e Zhvillimit Ekonomik dhe Odën Ekonomike Amerikane në Kosovë, kanë organizuar ngjarjen "CSR - Një investim i zgjuar...

  Lexo më shumë »
 • Jul 30, 2013 Çmimi Evropian për CSR 2013

  Më 25 Qershor, përfaqësues të kompanive Meridian dhe SharrCem, Zëvendëskryeministrja - Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Mimoza Kusari-Lila, dhe përfaqësues të Rrjetit CSR të Kosovës, ishin pjesëmarrës...

  Lexo më shumë »
 • Jul 30, 2013 Çmimi CSR i Kosovës 2013

  Prishtinë, 30 Maj 2013 – Me iniciativë të Rrjetit CSR Kosovë, Komisionit Evropian, CSR Europe, BITC dhe Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë, u nda Shpërblimi Evropian CSR në Kosovë. Kompanitë Meridian dhe...

  Lexo më shumë »
Shiko lokacionin