Lajme dhe Ngjarje

 • Jun 18, 2019 Dëshironi të bëheni mentor?

  Skema e Mentorimit është projekt i UNICEF-it në Kosovë i implementuar nga Rrjeti CSR Kosova, i cili do të kontribuojë në fuqizimin dhe zhvillimin e të rinjve duke rritur kapacitetin dhe mundësinë e...

  Lexo më shumë »
 • Jun 11, 2019 Dhuro Gjak, Shpëto Jetë

  Dhurimi i gjakut është akt human qe shpëton jetë njerëzish, dhe i vetmi burim i gjakut është nepermjet dhurimit te tij deri sa nuk mund te prodhohet nga industria farmaceutike.

  Lexo më shumë »
 • May 28, 2019 "Changing Minds: Trust through Innovation" - Beograd

  Rrjeti CSR Kosova ishte pjesëmarrës në punëtorinë ‘Working towards Sustainable Development: Green policies as a development opportunity’,organizuar nga D4D së bashku në partneritet me organizatën Belgrade...

  Lexo më shumë »
 • May 27, 2019 American School of Kosova - Meet our member

  American School of Kosova, shkolla e parë private në Kosovë dhe njëkohësisht e vetmja amerikane në vend, u themelua më 2003, me një mision që tanimë ka bërë histori në sistemin edukativo-arsimor në vend -...

  Lexo më shumë »
 • May 17, 2019 Greenterprise

  Greenterprise synon të të promovojë integrimin e Burimeve të Ripëtëritshme Energjetike (BRE) dhe Efiçiencës së Energjisë (EE) në bizneset Kosovare duke shpalosur përfitimet dhe mundësitë afariste që ky...

  Lexo më shumë »
 • May 17, 2019 WHITE PAPER - Samiti i SDG-ve CSR Europe.

  Nga urgjenca në veprim. Ishte kjo moto e ediocionit të tretë të WHITE PAPER që u lansua në samitin e SDGve organizuar nga CSR Europe. Pjesëmarrëse në këtë samit ishte edhe drejtorja e Rrjetit CSR Kosova,...

  Lexo më shumë »
 • May 14, 2019 KIVO - Meet our Member

  KIVO L.L.C, është kompania më e madhe në Kosovë e fokusuar në prodhimin e ambalazhimit të plastifikuar. Kompania është bashkë-investim i partnerëve holandez, duke marrë pjesë në grupin e kompanive nën...

  Lexo më shumë »
Shiko lokacionin