Lajme dhe Ngjarje

  • Jul 30, 2013 Çmimi CSR i Kosovës 2013

    Prishtinë, 30 Maj 2013 – Me iniciativë të Rrjetit CSR Kosovë, Komisionit Evropian, CSR Europe, BITC dhe Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë, u nda Shpërblimi Evropian CSR në Kosovë. Kompanitë Meridian dhe...

    Lexo më shumë »
Shiko lokacionin