CSR Europe ka publikuar Raportin e parë të Qëndrueshmërisë

Ne jemi krenar që kemi lansuar raportin tonë të parë të qëndrueshmërisë! Përmes punës që bëjmë me kompanitë dhe palët e interesuara në CSR Europe, ne kemi njohur gjatë viteve rëndësinë e transparencës në menaxhimin e organizatave me përgjegjësi. Përqafimi i kësaj qasjeje, raporti ynë synon të sigurojë pasqyrë në atë që e bën organizatën tonë të qëndrueshme në afat të shkurtër, të mesëm dhe afatgjatë duke shikuar se kush jemi, duke përvijuar vlerat dhe vizionin tonë për të ardhmen dhe duke i vendosur këto në kontekstin e projekteve tona Dhe operacionet. Shkarko raportin këtu.