CSR Europe - ngjarje: Një vit nga COP21 dhe SDGs

Bashkohu me ne më 6 dhjetor në Koncertin Noble në Bruksel për edicionin e  2016 te serive te konferences në shtimin e Qëndrueshmërsë & Inovacionit

Organizuar nga CSR Europe në bashkëpunim me Huawei Technologies

Një vit nga bashkepunimet  e COP21 dhe lansimin e SDGs, kjo konferencë do të fokusohet në pyetjen themelore se si në mënyrë efektive COP21 dhe SDG zotohen në praktikë.

Bashkohuni me kolegët nga biznesi, shoqëria civile dhe qeveria për një ditë të sesioneve interaktive dhe diskutimeve. Njihuni me kontakte të rëndësishme dhe të mësoni nga shembujt konkretë që do të ju ndihmojnë për të lëvizur nga premti në veprim brenda biznesin apo organizata juaj.

Agjenda e plotë që do të publikohet së shpejti.

Nuk ka asnjë pagesë për të marrë pjesë në këtë konferencë.

Për tu regjistruar klikoni më poshtë:

http://www.csreurope.org/save-date-taking-action-one-year-cop21-and-sdgs