Pakti për Rininë (P4Y) në Konferencën e ''Future of Work'' në Bruksel

Duke ndodhur tani: Rrjeti CSR Kosova është duke marrë pjesë në konferencën '' Pajisja e të rinjve dhe bizneseve për të ardhmen e punës '' në Bruksel, ku do të prezantohet progresi ynë për projektin Pact4Youth, duke përfshirë punën tonë në mbështetjen e të rinjve në Kosovë. Rrjeti do të takohet me anëtarë me përvojë në ndërmarrje, institucione të arsimit dhe politikës dhe do të jetë pjesë e ndryshimeve interaktive në atë se si ndërmarrjet, industria dhe reformat e politikave në Evropë po përgatiten për kërkesat më të larta të njerëzve të kualifikuar dhe më të arsimuar.